Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ПФК «Львів» розпочав підготовку до старту сезону

ПФК «Львів» вже розпочав готуватися безпосередньо до офіційного початку змагального сезону в елітному дивізіоні українського футболу. Після завершення першого тренування, що проходило на стадіоні «Скіф», гравці та керівництво команди поділилися враженнями від роботи та планами на прийдешні дні підготовки.

«Зібралися на другий навчально-тренувальний збір, який проходитиме з 2-го по 15-те липня. Якщо на першому тренувальному зборі у Славську перед командою стояло завдання набігати кілометраж та отримати фізичне навантаження, то підготовка до чемпіонату України на другому зборі вже буде більш ігровою. Награватиметься склад команди, особлива увага акцентуватиметься на матчах, за рахунок чого і будемо набирати необхідну форму», – розповів про специфіку заключного збору спортивний директор «Львова» Сергій Дьомушкін.

«Хлопці добре порухалися після вихідних. Атмосфера робоча, продовжуємо готуватися до чемпіонату. Думаю, що все буде у нас добре. Я вже пристав до тренувань в залі, хочу якнайшвидше відновитися. В міру надходження фізичної форми визначатимемося з лікарем, коли зможу повернутися на поле», – сказав захисник «Львова» Сергій Борзенко, який ще з квітня знаходиться у лазареті команди у результаті пошкодження, отриманого у матчі з «Маріуполем».

Центрбек «городян» Владислав Приймак висловив впевненість, що команда підійде у повній боєготовності до матчу першого туру УПЛ зі столичним «Арсенал-Київ»: «На першому зборі, якщо висловитися футбольною термінологією, ми закладали базу. Це були фізичні навантаження, тренувальні зали, бігова робота. Другий збір буде спрямованим на підготовку до конкретних суперників. Перша гра у нас з «Арсеналом», тому матимемо більше роботи з м’ячем. Не можу сказати, що команда повністю готова до сезону, але вже близька до оптимальної форми. Думаю, за цей час, що є до початку чемпіонату, ми встигнемо підготуватися на всі 100%».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ