Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під час збирання грибів у лісі на Львівщині заблукала жінка

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/3
03 жовтня о 15:28 до рятувальників надійшло повідомлення про заблукалу жінку в лісі між селами Рогізно та Биличі в Самбірському районі. Про це повідомили 4 жовтня у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Жінка, 1963 року народження, з міста Самбір вирушила до лісу на збір грибів. Однак у процесі пошуку грибів вона втратила орієнтацію і заблукала. Велике щастя в тому, що в неї був мобільний телефон, і вона змогла зателефонувати своїм родичам, які вчасно повідомили всі необхідні служби про ситуацію та необхідність допомоги.

До пошуку заблукалої жінки були залучені працівники поліції, місцеві мешканці, рятувальники та кінологічні відділення. Для більш ефективного пошуку рятувальники використовували квадрокоптер для проведення пошукових робіт з повітря.

О 19:14 жінку вдалося знайти завдяки спільним зусиллям. Медичної допомоги не потребувала.

До пошуку заблукалої жінки було залучено 16 рятувальників, місцеві мешканці, працівники поліції та два кінологічні розрахунки.

Ця історія свідчить про важливість спільної дії та допомоги у надзвичайних ситуаціях, а також про те, як важливо бути підготовленими та зберігати спокій у складних моментах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ