Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Під Полтавою вже майже добу горить міське сміттєзвалище

Вчора під Полтавою сталася пожежа на міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів. Про це журналісту УНН розповів речник ГУ ДСНС у Полтавській області Віталій Шкаревський.

За його словами, повідомлення про пожежу надійшло 31 липня о 12:00.

"На Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів сталася пожежа, а саме загоряння сміття на площі близько 2 га. На даний час залучено 9 одиниць техніки, 41 осіб особового складу для ліквідації даної пожежі. На місці було розгорнуто пожежно-насосну станцію, яка подає воду із річки Ворскли", - сказав Шкаревський.

За його словами, вчора станом на 22:00 було ліквідовано займання 0,5 га сміття, а з 6:00 було продовжено гасіння пожежі, адже вночі гасити небезпечно.

"Складність гасіння полягає в тому що там велика кількість горючих матеріалів. Також рятувальники вчора збили сильне задимлення. Наразі як такого горіння вже не має, рятувальники опрацьовують всі ділянки, розгортають тракторами та проливають", - розповів Шкаревський.

Нагадаємо, під Києвом на території модульної АЗС виникла пожежа, через що постраждала 1 людина. Її з опіками госпіталізували до лікарні.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ