Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підполковник на Луганщині вимагав у якості хабара оргтехніку

Неправомірну вигоду вимагав і отримав підполковник служби цивільного захисту за підписання позитивного акту про пожежний стан навчального закладу. Проте у якості хабара одержав не гроші, а оргтехніку, - прес-служба Нацполіції України.

Кошти підполковник служби цивільного захисту вимагав від директора навчального закладу за підписання позитивного акту про пожежний стан. Правопорушник зазначив, що замість грошей необхідно надати оргтехніку.

Сьогодні, 27 листопада, оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції, оперативного штабу ЦУ СБУ та слідчі військової прокуратури Луганського гарнізону затримали заступника начальника одного із міськрайонних відділів ДСНС області в службовому кабінеті. Вартість техніки, яку одержав посадовець у якості неправомірної вигоди становить 15 тисяч гривень.

Документування злочинної діяльності проводилося в межах кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Вирішується питання про затримання фігуранта справи у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ