Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Підрядник розікрав понад 700 тисяч на реконструкції ЛНУ

Заволодіння бюджетними коштами під час реставрації університету – на лаві підсудних підрядник. Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Львівщини.
Львівський національний университет імені Івана Франка. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Розслідуванням встановлено, що між очолюваною обвинуваченим фірмою та Львівським національним університетом ім. І.Франка було укладено договори на реставрацію головного корпусу університету.

Надалі, з метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант видав завідомо неправдиві офіційні документи. У них він вказав значно завищені об’єми виконаних робіт, які фактично виконані не були.

Відповідну документацію подав для оплати замовнику.

Таким чином, останньому було безпідставно необґрунтовано виплачено з державного бюджету понад 700 000 грн.

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора приватного підприємства за фактами незаконного заволодіння чужим майном та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 1 Головного управління Нацполіції у Львівській області (Поліція Львівської області), оперативний супровід – Управління СБ України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ