Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Піший таджик якийсь кілометр не добіг до кордону з ЄС

Впродовж вихідних днів мостиські прикордонники попередили незаконне порушення кордону громадянином Таджикистану та не пропустили за кордон чергову автівку, розшукувану Інтерполом, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Так, прикордонники відділу «Шегині», що на українсько-польській ділянці кордону, отримали інформацію від мешканців села про появу незнайомця у прикордонні. Місцеві жителі повідомили дільничному інспектору, що чоловік попрямував з села в бік кордону, тому негайно на його пошуки вибула група реагування прикордонників. За менше ніж кілометр до Польщі порушника наздогнали, ним виявився громадянин Таджикистану 1989 року народження. Чоловік розповів, що таким чином намагався незаконно мігрувати до країн Євросоюзу, а до України прибув легально, повітряним сполученням  напередодні. Рішення у справі, щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Також у пункті пропуску «Шегині» прикордонники виявили автомобіль, що розшукувався Інтерполом. За кермом Тойоти, 2001 року випуску, перебував 35-річний громадянин України. Чоловік прямував на автомобілі до Польщі, однак через спрацювання бази даних прикордонники його не пропустили. За даним фактом правоохоронці проінформували представників Нацполіції, які проводять подальший розбір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ