Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Після публікації в "Гал-інфо" суддя Мартьянова перенесла розгляд справи щодо митника-хабарника

Судове засідання у справі відносно начальника митного поста «Західний» Олега Чікалкіна, яке суддею Світланою Мартьяновою було призначено у Франківському райсуді Львова на 19 березня на 15.30, перенесено на 6 березня на 14.30. Про це свідчить інформація, оприлюднена на офіційному сайті даного суду (у рубриці «список справ, призначених до розгляду»).

Нагадаємо, що 06.02.2018 року «Гал-інфо» було опубліковано замітку під заголовком «Суддя Мартьянова затягує розгляд справи щодо митника-хабарника», у якій йшлося про чергове засідання у справі стосовно посадовця Львівської митниці ДФС, що обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

У публікації, зокрема, наголошувалося на таких фактах.

Начальника митного поста «Західний» Олега Чікалкіна було затримано під час передачі  хабара у серпні минулого року – у сумі 1300 доларів США та 1500 гривень. Обвнувальний акт у даній справі до Франківського райсуду Львова надійшов 03.10.2017 року.

Однак з того часу суд «просунувся» у розгляді справи лише в одному: суддею Мартьяновою  було прийнято рішення про пом’якшення домашнього арешту обвинуваченому, який і так був м’яким.

Останній же судовий розгляд у даній справі, який відбувся 5 лютого цього року та тривав близько 10 хвилин, фактично звівся до продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці (який полягає в забороні Олегу Чікалкіну залишати житло у період доби з 22.00 год. до 08.00 год).

Після такого «змістовного» короткотривалого судового розгляду наступне судове засідання було призначено на 19 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ