Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Піжамні дні» у школах суперечать християнським цінностям, - мер Луцька

Він вважає це ненормальним, бо школа - це навчальний процес, дисципліна та порядок
фото пресслужби Луцької міськради

Луцький мер Ігор Поліщук обурений «піжамними днями» у школах міста, оскільки це суперечить християнським цінностям.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міськради.

Під час розширеної наради мер зауважив, що неприємно здивований побаченим у соцмережах відео, де учні ліцею № 24 прийшли на навчання у жіночому одязі. Він вважає ненормальним, коли хлопці одягають плаття з будь-якою метою - чи це флешмоб, чи жарт.

“Коли чоловіки одягають жіночий одяг — це збочення. Якщо ще в одній школі буде допущено такий факт, то розриватимемо контракт з директором”, - вважає Ігор Поліщук.

Міський голова зауважив, що в школах влаштовують “піжамні дні”, коли діти в халатах чи піжамах приходять у заклад. Він вважає це ненормальним, бо школа - це навчальний процес, дисципліна та порядок.

Ігор Поліщук доручив директору департаменту освіти зібрати керівників закладів і провести відповідну роз’яснювальну роботу.

“Такі цінності та тенденції для нас є чужими. Луцьк християнське місто, місто моральних цінностей”, - додав міський голова.

За інформацією ВСН, учні 11-А класу луцького ліцею влаштували «День навпаки» - хлопці прийшли у платтях, а дівчата у костюмах. Відео у четвер, 25 травня опублікували у тіктоці. Відео відразу «залетіло» у рекомендації та за 3 дні його переглянули майже 236 тисяч людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ