Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Піжамний тренд поза домом завойовує наші серця

У період пандемії чоловіки і жінки все частіше змінюють свій сумний офісний одяг на шикарний одяг для сну, проводячи робочий годинник у затишному вигляді. Зараз, правильно використовуючи поради стилістів, можна вміло стилізувати піжаму практично будь-якої соціально віддаленої діяльності.

«Люди шукають нові способи поєднати комфорт із модою», - повідомив видання Wall Street Journal https://www.wsj.com/articles/pajamas-are-the-new-sweatpantshow-to-wear-them-everywhere-11610773201  Рупал Патель, директор з моди Saks Fifth Avenue. Вона помітила сплеск продажу одягу для сну у магазинах після піку карантину у березні минулого року. Патель помітила, що люди наповнюють гардероби піжамами і намагаються стилізуватиїх з іншими елементами одягу. «Дедалі частіше люди експериментують з тим, як носити домашні речі з повсякденними образами, чого вони, можливо, не робили рік тому». Справді, якщо правильно вибрати піжамний образ, він позбавить вас проблеми і навчить вас залишатися стильним вдома. Наприклад, можете надихнутися дивовижним чином Софії Коппола на Met Gala 2013: піжамні штани Marc Jacobs з металевим відтінком, витончені блискучі прикраси та сандалі на середньому підборі.

Це може здатися нелогічним, але пара піжамного костюма виглядає більш зібрано, ніж звичний одяг для дому: спортивні штани, футболки та худі. Основним проповідником піжамного стилю серед чоловіків є 55-річний модний редактор із Нью-Йорка – Джордж Кортіна. Він носить нестандартні піжамні образи всюди – від закусочних до вечірок у Лос-Анджелесі. Кортіна настільки твердо впевнений, що піжами - ідеальний ансамбль на всі випадки життя, що в березні цього року він запускає лінію піжам із кравцем Savile Row Anderson & Sheppard. Вони будуть виконані у відтінках «Італійської Рів'єри 1960-х», таких як яскраво-рожевий та лавандовий. За даними дослідницької компанії NPD Group, станом на листопад 2020 продажі піжам з початку року по всій країні зросли на 5%. Бренди одягу для сну пережили ще більший зріст. 

Знову набута популярність піжам обумовлена ​​тим, що багато хто переглядає свої пріоритети і зосереджує своє життя на сім'ї, будинку і просто на доброму самопочутті. Коли пандемія повністю вщухне, багато хто все одно не зможе відмовитися від затишних варіантів одягу. Якщо ваша піжама чудова, ви зможете носити її де завгодно. Жінкам слід починати продумувати свій образ із взуття, наприклад - каблука, як у весняних пастельних колекціях бренду Prada, або з улюбленими шкіряними лоферами. Рупал Патель із Saks пропонує поєднувати піжаму з іншими предметами гардеробу, такими як кашеміровий светр для відеоконференцій або пошитий на замовлення піджак для вечері. Маріела Ровіто, співзасновник Eberjey, радить жінкам доповнити образ цікавими аксесуарами.

Українські бренди не стоять на місці. Якщо ви замислюєтеся про покупку ідеальної піжами не тільки для дому, а й для виходу у світ, зверніть увагу на український бренд Maritel, у якого також є власне виробництво одягу. Бренд започаткувала подружня пара, тому в кожній одиниці одягу можна помітити особливу увагу, проявлену до деталей. У лінійці бренду можна знайти як літні варіанти із шортами та футболками, так і тепліші – із сорочками та штанами в підлогу. Багато піжами та костюми зроблено з велюру, а це означає, що виріб буде приємно прилягати до тіла. Щоб дізнатися більше деталей про піжами бренду і зрозуміти, як вони поводяться в носінні, прочитайте реальні ревью клієнтів бренду на сайті ReviewAbout.Me, перейшовши за посиланням https://reviewabout.me/ru/b/shopping/maritel. Якщо вас цікавить особисте питання, наприклад, на яку температуру розрахований велюровий костюм і чи не спекотно спати в ньому вночі, тоді поспілкуйтеся особисто з клієнтом компанії. Це можна зробити за допомогою чат-бота від Ask. ???? Не читайте відгуки про «MARITEL», спілкуйся з реальними клієнтами в ????Ask.Direct!. Перейшовши за посиланням, ви зможете вибрати клієнта компанії Maritel, що сподобався, і почати з ним листування в зручному вам месенджері, дізнатися всі деталі про замовлення піжами на сайті або в Інстаграм. У форматі простих повідомлень ви швидко отримаєте відповідь на будь-яке питання, що вас цікавить.

Які існують поради щодо застосування піжамної тенденції? Італійське модне видання Grazia https://graziamagazine.com/articles/how-to-master-the-sleepwear-as-daywear-pyjamas-fashion-trend/ розібрала основні та дала проблематичні моменти та дала поради щодо створення модних образів:

1.   Якісна піжама повинна мати довгий силует, щоб поділ красиво падав, тому краще підбирати взуття з відкритим носком або на підборах;

2.   Якщо ви носите тільки верх, тоді покладіть його, як шовкову сорочку: закатайте рукави і надягніть джинси або шкіряну спідницю. Добре працює контраст обтягуючої та жорсткої тканини;

3.   Одягайте шовкову комбінацію поверх футболок і водолазок, щоб виглядати невимушено в денний час;

4.   У плані матеріалів краще вибирайте шовк замість бавовни - він гладкіший, відполірований і набагато більш поблажливий у догляді.

Молоде покоління перепрофілює одяг відповідно до своїх повсякденних уподобань, а ті, хто просуває моду, хочуть розсувати кордони та експериментувати. Оскільки одяг уже став настільки неформальним, що можна йти ще далі та не боятися експериментувати на максимальному рівні. Піжамне вбрання з ніг до голови, як і раніше, складно носити на публіці. Але не можна заперечувати, що покупці надають перевагу комфорту, а правила стали менш жорсткими, ніж раніше. Тому зайвий раз варто переглянути свій гардероб і поставити собі питання: чи потрібні вам потерті старі футболки та речі, які шкода викинути, але добре підходять для дому. Краще змістити акцент на щось більш універсальне, на піжаму, яка підніме настрій вдома, але й у якій можна вийти на ранкову каву з круассаном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ