Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пізно повідомили: на Львівщині ледь не згоріло шість будівель

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/5
Як повідомили 7 квітня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Сокальському районі вогнеборці врятували від пожежі 6 будівель

06 квітня о 15:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Двірці Сокальського району. Пожежа виникла в металевому піднавісі, критому металевим листом, розміром 5×10 м.

До місця події негайно виїхали вогнеборці 52 державного пожежно-рятувального поста м. Великі Мости, 34 державної пожежно-рятувальної частини м. Соснівка та 33 державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград.

Через пізнє повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь вже повністю охопив піднавіс, та перекинувся на поруч розташовані будівлі. Вогнеборці не гаючи часу приступили до проведення робіт з припинення горіння, та о 16:28 локалізували пожежу, й о 16:53 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив піднавіс; дах та перекриття на площі 12 кв. м в цегляній літній кухні, 2 куб. м дров, речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м; також знищив дах та перекриття на площі 72 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 72 кв. м в сусідній цегляній господарській будівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалось припинити поширення вогню на поруч розташовані будівлі, та врятувати від пожежі 6 будівель.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині згорів гараж з автомобілем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ