Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Пластуни передали Кирилу Буданову Вифлеємський вогонь миру

Натомість керівник воєнної розвідки України Кирило Буданов підписав прапор України для пластунів, який на своїх таборах вони підійматимуть на щоглу щодня – як символ незламності українського духу.

Представники національної скаутської організації України «Пласт» передали начальнику Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майору Кирилу Буданову Вифлеємський вогонь миру, інформує пресслужба ГУР. 

«У Головному управлінні розвідки передача Вифлеємського вогню вже стала доброю традицією. Вдячний вам за те, що ви другий рік поспіль разом з Вифлеємським вогнем миру даруєте нам тепло й радість.

Особливо сьогодні, під час збройної агресії росії проти нашої суверенної України, цей захід має дуже важливе значення. Його світло зігріває наші серця, вказує шлях у щасливе майбутнє, а ваша пластунська підтримка додає нам наснаги й впевненості у боротьбі з окупантами та вселяє незламну віру в нашу спільну Перемогу над заклятим та підступним ворогом», – зазначив Кирило Буданов.

В управлінні розвідки додали, що Вифлеємський вогонь миру буде передано до підрозділів та військових частин Головного управління розвідки Міністерства оборони України як знак миру та добробуту для усіх українців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ