Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Поблизу лінії розмежування виявили схрон із російською зброєю

У районі проведення операції Об’єднаних сил співробітники Служби безпеки України виявили чергові схрони з військовими засобами ураження, що були залишені проросійськими бойовиками для проведення диверсій. Про це Гал-інфо повідомили у прес-центрі СБУ.
Поблизу лінії розмежування виявили схрон із російською зброєю

Неподалік лінії розмежування в місті Гірське, що на Луганщині, правоохоронці вилучили з колодязя у дворі нежилої оселі двадцять сім реактивних освітлювальних патронів, п’ять гранат Ф-1 та РГД-5, запал для гранат, понад сімсот набоїв різного калібру, чотири планки швидкого спорядження до автомата Калашникова, аптечку з медпрепаратами виробництва РФ та камуфльований одяг.

За наявною у співробітників СБУ інформацією, схрон у 2014 році заклав бойовик угруповання ʺПризракʺ, який наразі перебуває на території окупованого Первомайська у складі незаконного збройного формування.
Іншу схованку зі смертоносними засобами виявлено в занедбаному будинку в селі Дача Бахмутського району Донеччини, де раніше перебувало угруповання так званої ʺнародної міліції ДНРʺ. Бойовики приховали протитанкову міну, два снаряди до гармати та майже 4 тисячі набоїв різного калібру.

Триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Заходи із виявлення та вилучення арсеналів проводилися спільно з Національною поліцією України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ