Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поблизу Малехова горіла ділянка площею 10 тис. кв. м

Як повідомили 16 березня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині упродовж минулої доби пожежники 17 разів гасили пожежі сухої трави.

За добу 15 березня вогнеборці виїжджали на ліквідації пожеж сухої трави у Пустомитівському, Яворівському, Кам’янка-Бузькому, Сокальському, Миколаївському, Бродівському, Радехівському, Жовківському, Мостиському, Золочівському, Городоцькому, Дрогобицькому, Турківському, Сколівському, Стрийському районах, в Залізничному районі м. Львова та в м. Стебник.

Так, зокрема 15 березня о 16:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Малехів Жовківського району на відкритій території, земельна ділянка належить Малехівській сільській раді. До ліквідації пожежі залучили рятувальників 3-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова у складі 2 одиниць техніки та 7 рятувальників. О 19:31 пожежу сухої трави на площі 10 000 кв. м ліквідували.

Ще дві великомасштабні пожежі площею 5 000 кв. м вогнеборці ліквідовували у Сокальському районі, а саме:

О 17:07 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Корчів Сокальського району на відкритій території, земельна ділянка належить Корчівській сільській раді. О 20:14 вогнеборці ліквідували пожежу.

О 18:12 надійшло повідомлення про пожежу в м. Соснівка на вул. 22 Січня, Сокальського району на відкритій території, земельна ділянка належить Соснівській міській раді. До місця виклику виїхали вогнеборці 33-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград та о 19:59 ліквідували пожежу.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки.

В жодному разі не розводьте багаття поблизу будівель і не залишайте його без нагляду. Також не розпалюйте багаття в лісі - це дуже небезпечно. Не дозволяйте дітям підпалювати суху траву! Необхідно дотримуватись заходів безпеки і при палінні цигарок - не кидайте недопалки на землю. Нерідко загоряння відбуваються і з цієї причини. Пам'ятайте, що відповідно до вимог пожежної безпеки спалювання сміття та сухої трави на території і поблизу населених пунктів, заборонено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ