Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Побиття бійця АТО на Львівщині обіцяють чесно розслідувати

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимира Шутка триматиме на контролі перебіг справи щодо розслідування побиття добровольця АТО, жителя с. Долішнього Лужка Дрогобицьокого району Степана Ляховина. Про це йдеться на сайті Дрогобицької РДА.

Сьогодні, 12 травня, під час зустрічі голови райдержадміністрації Володимира Шутка з демобілізованими не залишилася поза увагою недавня ганебна подія — жорстоке побиття жителя Долішнього Лужка, добровольця Степана Ляховина його ж односельцями.

Начальник місцевої поліції Мирон Карапата повідомив, що ведеться слідство, справа перебуває під наглядом місцевої прокуратури. Він запевнив присутніх, що розслідування буде проведене чесно і відповідально, по його завершенні поліція надасть об'єктивну правову оцінку стосовно цієї справи.

У зустрічі взяла участь мати постраждалого, яка з болем говорила про те, що сталося в рідному селі з її сином, який добровільно пішов захищати свою Вітчизну від ворога, був важко поранений та дивом вижив і повернувся додому з чисельними слідами поранень та осколками.

Як пише видання Медіа Дрогобиччина, жахлива подія сталась 3 травня вночі, там  жорстоко побили бійця АТО, добровольця Степана Ляховина  з позивним Сивак.

"Схопивши за горло, повалили (Степана, ред.) на землю і докопували ногами. Степану вибили зуби і копали по пораненому тілу, обзиваючи при тому "контуженим", - йдеться у повідомленні видання.

Голова райдержадміністрації Володимир Шутко пообіцяв присутнім, що він триматиме на контролі справу з цим резонансним випадком, який не додає честі Дрогобиччині. Після зустрічі очільник району окремо поспілкувався з матір'ю постраждалого військового.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ