Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Надзвичайні події

Подробиці масового харчового отруєння у ресторані "Персей"

Прес-служба головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА повідомила подробиці масового харчового отруєння: 25 серпня у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню звернулося 26 осіб (зі 130), які 25 серпня брали участь у святкуванні весілля у львівському ресторані «Персей». Попередній діагноз осіб, що поступили на лікування «Гостра кишкова інфекція, гастроентероколіт».

Зокрема, у повідомлення сказано: "У всіх захворілих спостерігаються спільні симптоми: підвищення температури до 39 градусів, пронос, блювота, ознаки загальної інтоксикації. Стан усіх постраждалих середньої важкості.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводився повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

На підставі зібраного епіданамнезу у захворілих, були складені анкети згідно яких встановлено, що найбільш уживаними харчовими продуктами були: заливне з язика, салат з курки з перепелиними яйцями та майонезом, налисники з м’ясом, риба копчена червона, фарширована риба, ковбаса копчена.

Сформовані списки запрошених на святкування, проводиться телефонне опитування цих осіб щодо стану їх здоров’я...".

Ситуація на контролі обласної санепідслужби та Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ