Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Погрожували, побили і двічі пограбували: на Львівщині взяли під варту рецидивістів

Фото  поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото  поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото  поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
На Львівщині правоохоронці взяли під варту зловмисників, які двічі вчинили розбійні напади на пенсіонерку. Про це повідомили 7 нрудня у відділі комунікації поліції Львівської області.

Слідчі Сколівського відділення поліції повідомили затриманим, мешканцям одного з сіл Сколівського району віком 18 та 33 роки, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності, про підозри у вчиненні злочинів. За скоєне їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування слідчі Сколівського відділення поліції встановили, що пізно ввечері 1 грудня підозрювані, розбивши шибку у вікні, проникли у будинок мешканки одного з сіл району віком 82 роки, напали на неї та, погрожуючи ножем, заволоділи грошима у сумі 7 тисяч гривень.

На цьому зловмисники не зупинились і за два дні, 3 грудня, повторно проникли у будинок пенсіонерки. Цього разу, вимагаючи гроші, вони побили стареньку, обшукали помешкання, після чого втекли. Тоді жінка звернулась за допомогою у поліцію.

До розшуків та затримання зловмисників були задіяні слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Сколівського відділення поліції. Протягом кількох годин правоохоронці встановили особи зловмисників та затримали їх у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, повідомили затриманим - мешканцям одного з сіл району віком 18 та 33 роки, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності, про підозри у у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав зловмисникам запобіжні заходи – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ