Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Поїхав до бабусі: втопився 9-річний хлопчик з Золочева

У Нетішині, що на Хмельниччині втопився 9-річний хлопчик. Про це інформує Виконавчий комітет Нетішинської міської ради.
Фото zolochiv.net

“11 червня, 9-річний хлопчик разом зі своїм молодшим братом та повнолітньою сестрою купалися на Горині біля старого млина. Під час відпочинку дитина впала у воду і потонула. Відомо, що братики приїхали до бабусі з Львівської області. Закликаємо батьків пильно слідкувати за своїми дітьми та бути обережними на воді”, – повідомляє Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

“11 червня о 17:12 на пункт зв’язку 8 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від громадянки 2001 р. н. про те що, під час купання у річці Горинь втопився її двоюрідний брат 2010 р. н. Рятувальники спільно з місцевими водолазами-волонтерами обстежили поверхню річки та підводну акваторію дна. О 18:05 тіло хлопчика було знайдено та доставлено на берег”, – інформує 3-й Державний пожежно-рятувальний загін м. Нетішин.

Як “Золочів.нет” повідомляли раніше, трагедія великим болем вразила серця всіх, хто знав 9-річного мешканця Золочева Артема Лазарєва, який 11 червня загинув на водоймі у Хмельницькій області. Колектив екстреної медичної допомоги м. Золочів висловлює щирі слова співчуття своїй колезі Мирославі Лазарєвій та її сім’ї з приводу непоправної втрати сина. ГО “Золочів.нет” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Артема.

Світлої пам’яті Артемчика Лазарєва

Сумна звістка і невимовний жаль сколихнули однокласників, першу вчительку та педагогічний колектив Золочівського ОЗЗСО №1 про непоправну втрату Артемчика Лазарєва. Як краплі роси на трояндах, на щоках наших сльози. Спи спокійно, наш милий Артемчику. Ми Тебе не забудемо ніколи. Біль серця не вщухне від втрати. Назавжди Ти будеш із нами. Хай душа Твоя спочиває на небі. У нашій пам’яті Ти навіки залишишся добрим, чемним і спокійним хлопчиком. Хай земля буде пухом… Перша вчителька, педагогічний колектив Золочівського ОЗЗСО №1 та однокласники висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Світла пам’ять.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ