Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Політехніка» поступилася лідеру, «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» екзаменує аутсайдера

Баскетболістки львівської «Політехніки» не змогли нав’яти боротьбу лідеру чемпіонату БК «Франківськ-ПНУ». Львів’янки поступилися у двох домашніх матчах з великою різницею у рахунку.

У вчорашньому матчі проти лідера групи БК «Франківськ-ПНУ» дівчата з «Політехніки» поступились 49:83, у повторному матчі, який відбувся у суботу, 17 березня, також сильнішими були гості – 69:44.

Підопічним Віктора Корягіна не вдалось перевести кількісні показники кидків у якісні: для прикладу, у першому матчі реалізація двоочкових лише 29% проти 47% у суперника. Також львів’янки чимало фолили, що дозволило гостям виконати аж 27 кидків з лінії штрафного кидка та реалізувати з них 20. У складі гостей одразу двоє баскетболісток набрали понад 25 очок, а Христина Філевич, окрім того, ще й оформила тріпл-дабл (32 очки + 20 пібдирань + 10 передач).

У повторному матчі львів’янки поступилися з меншою різницею у рахунку, однак перевага команди з Івано-Франківська ні в кого не викликала жодних сумнівів.

Сьогодні, 17 березня, о 15:30 розпочнеться матч іншої львівської команди. БК «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» доводитиме, що їхній клас вищий ніж у суперників з БК «Каліпсо» (Житомир). До матчу суперники підходять перебуваючи відповідно на 3 та 6 місцях відповідно. У грудневих матчах цих суперників двічі перемогли «скіфки»: перший матч став просто розгромом житомирянок – 46:103, у другому трохи скромніше – 74:47. На наступний день, у неділю, матч розпочнеться о 11:30. Обидві зустрічі пройдуть у приміщенні ОДЮСШ (вул. Самчука, 8).

17 березня

15:30 БК «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» - БК «Каліпсо»

18 березня

11:30 БК «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» - БК «Каліпсо»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ