Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поліцейські Львівщини допомагають водіям, які потрапили в замети

Поліцейські Львівщини допомагають водіям та комунальникам у складних погодних умовах. Про це повідомили в Поліції Львівської області.

Чимало доріг в області стали складними для проїзду через налипання снігу та ожеледицю. Співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини цілодобово надають допомогу комунальним службам - регулюють рух на небезпечних ділянках доріг, супроводжують спецтехніку, сприяють швидшому та ефективнішому розчищенню автошляхів. 

Крім того, поліцейські допомагають водіям, які потрапили у скрутну ситуацію, - виштовхують машини із снігових пасток, допомагають завести автомобіль чи усунути інші технічні проблеми, викликані складними погодними умовами,  а також допомагають пішоходам перейти вулицю в умовах поганої видимості. 

Правоохоронці Львівщини закликають водіїв  ретельно перевіряти технічний стан автомобілів перед виїздом, а під часу руху засніженими дорогами бути вкрай уважними та обережними. А пішоходам нагадують – користуйтеся світлоповертальними елементами на одязі, це зробить вас більш помітними в умовах недостатньої видимості.

У випадку, якщо ви опинились у скрутному становищі внаслідок несприятливих погодних умов,  звертайтесь за допомогою, зателефонувавши на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ