Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліцейські затримали причетного до підпалу дверей церкви

За скоєне затриманому, 31-річному мешканцю Закарпатської області, загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років.

Фото: Поліція Львівської області

Як повідомляє пресслужба Поліції Львівської області, правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження, розміщених у межах програми «Безпечна Львівщина», і встановили місце перебування зловмисника. Затримали 31-річного чоловіка на вулиці Чукаріна. 

«Злочин зухвалий і нехарактерний для Львівщини, ще й вчинений напередодні Великодня. Наші оперативники спрацювали швидко, у встановленні місця перебування зловмисника дуже допомогли камери відеоспостереження. Далі працюватимуть слідчі – з’ясують мотиви та всі інші обставини вчинення цього злочину», – зазначив очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Фото: Поліція Львівської області

Нагадаємо, повідомлення про те, що у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці, розташованої на проспекті Червоної Калини у Львові, горять вхідні двері, надійшло на оперативну лінію 102 в ніч на 14 квітня близько 4:00 год. Унаслідок займання були пошкоджені двоє бічних вхідних дверей у храм, потерпілих немає.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ