Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Поліцейські зі складу ООС провели відпрацювання Торецька

За наказом командувача Об’єднаних сил у прифронтовому населеному пункті Торецьк правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання міста. Про це проінформували у прес-центрі ООС.

Понад 60 співробітників Національної поліції України зі складу ООС були задіяні у піших та автомобільних патрулях. Ці заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації у населеному пункті, посиленню охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму. 

За підсумками проведених заходів правоохоронцями було перевірено понад 70 осіб та 40 транспортних засобів.Складено 35 протоколів про адміністративні правопорушення, та виявлено водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. 

Під час комплексних заходів поліцейські викрили власника бойової гранати. Чоловік зберігав так званий "сувенір" у себе на подвір’ї приватного будинку, наражаючи в такий спосіб на небезпеку власну родину.
Також правоохоронці вилучили дві мисливські рушниці, по яким було порушено умови зберігання. Та затримали транспортний засіб в якому перевозили металобрухт без супровідних документів. 

Окрім того, поліцейськими зі складу ООС було затримано 2 особи, які причетні до незаконних збройних формувань. 

Профілактичні заходи на території населених пунктів які розміщені на лінії розмежування триватимуть і надалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ