Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Поліція розслідує нічний обстріл Авдіївки як теракт

Поліція розслідує нічний артилерійський обстріл Авдіївки як теракт. Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, відомості про обстріл внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Як раніше поінформував начальник управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін,унаслідок нічного артилерійського обстрілу Авдіївки осколкові поранення отримала місцева жителька, її будинок повністю зруйнований. 

Раніше у штабі АТО заявили, що найнебезпечнішою ділянкою на лінії розмежування залишаються околиці Авдіївки, там вночі проросійські бойовики здійснили два «потужних вогневих нальоти» із застосуванням артилерійських систем калібру 122 міліметри. За даними українських військових, кілька снарядів влучили у будинки місцевих жителів, в результаті чого в будівлях сталося займання. Крім того, за даними штабу, одразу після обстрілу бойовики «розвернули свої гармати і вдарили у бік Донецька».

«В такий цинічний спосіб вони вкотре намагались звинуватити сили АТО в обстрілах мирних жителів та порушеннях Мінських домовленостей», – вважають у штабі АТО. 

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ