Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція спіймала чоловіка, який у Львові намагався розбестити дівчинку у школі

Поліція затримала чоловіка, який днями в жіночому одязі увійшов до однієї із львівських шкіл та намагався у туалеті вчинити розпусні дії щодо семирічної учениці.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, до поліції звернулась мати семирічної учениці другого класу однієї з львівських шкіл, яка повідомила, що невідомий чоловік увійшов до шкільного туалету, коли там перебувала її донька та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії.

У розкритті злочину брали участь оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Орієнтування з прикметами зловмисника передали всім правоохоронним органам. Наряд Національної гвардії України виявив чоловіка на одній із вулиць міста. Його одразу ж затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився 50-річний мешканець Києва, якого вже притягували до кримінальної відповідальності.

Невдовзі слідчі за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлять йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років з позбавленням права до трьох років обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ