Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Польські волонтери доставили комплекс ‘’ДОМАХА’’ на Запорізький напрямок

Історія Справжньої дружби для якої не існує відстані та кордонів - історія польської волонтерки, 16-річного львівʼянина та артиста-добровольця або Алдони, Артема і Михайла.

Алдона - волонтерка з Польщі, яка присвячує свій час та зусилля допомозі Україні , проживає у Варшаві, але постійно перебуває в районі бойових дій та є «душею» волонтерської команди Фонду «Погоня Руська», що натхненно допомогає Україні. 

Постачає українським захисникам медичні засоби, тактичну медицину, тепловізори, військові каски, а також — дрони, автомобілі.

Артем - зовсім юний волонтер зі Львова, який з 2016 року (тоді йому було 8 років) допомагає людям у зоні бойових дій. Кожного року на свій День народження, Артем організовує акції з підтримки дітей або військових. І цього року, коли йому виповнилося 16 років, він зробив ще один важливий крок - підтримав командний збір та зібрав понад 500 тис.грн на БпЛК "ДОМАХА",  що здатний підійматись на висоту до 3 км та може залітати вглиб тилу противника на 50 кілометрів. Загальна вартість його становить 1,6 млн гривень. 

Михайло - артист, музикант з Запоріжжя, скрипаль, який був третім учасником у командному зборі на комплекс «ДОМАХА». І саме Михайло став користувачем цих «пташок», оскільки з перших днів повномасштабної війни захищає Україну в складі ЗСУ і нищить ворога. 

Нещодавно Артем разом з Алдоною та друзями успішно доставили цей комплекс військовим на Запорізький напрямок. Це великий крок у підтримці наших Захисників та в покращенні їхньої безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ