Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Понад 20 підприємств будуть представлені на «ІІ Ярмарку вакансій» у Дрогобичі

Вже наступного тижня, а саме 3 грудня у Дрогобичі відбудеться «ІІ Ярмарок вакансій». Про це Гал-інфо повідомили учора у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Подія має тристоронню мету:

- допомогти мешканцям міста знайти роботу за один день;

- роботодавцям та бізнесу — сприяти у промоції та пошуку працівників;

- місцевій владі — створити та забезпечити гідні умови для працевлаштування дрогобичан та підтримку місцевих роботодавців і бізнесу.

Як зазначає начальник відділу економіки ДМР Тарас Бачинський, для участі у Ярмарку вакансій запрошено близько 25 підприємств, торгових мереж і установ міста та району, які пропонуватимуть робочі місця.

До участі у заході запрошують всіх охочих працевлаштуватись або ж визначитись із майбутньою професією і закладом, у якому будуть навчатися.

«Участь у заході візьмуть учні старших класів шкіл міста, а також 6 закладів спеціальної освіти, ІППТ та ДДДПУ ім. Івана Франка», — зазначає начальник відділу молодіжної політики сім`ї та спорту ДМР Олександра Пашко.

Наголошуємо, у вівторок, 3 грудня, з 12:00 до 15:00 всіх охочих віднайти місце роботи чи місце навчання запрошують у Народний дім імені Івана Франка, де відбудеться «ІІ Ярмарок вакансій-2019».

Нагадаємо, що Питання з виділенням компенсацій постраждалим з будинку №101/1 на вул. М. Грушевського, 101/1 «зависло» на рівні Кабміну. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ