Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Понад 50 медалей здобули спортсмени Львівщини на світових та європейських турнірах

До складів національних збірних команд України з олімпійських та неолімпійських видів спорту увійшли 782 спортсмени Львівщини. Про це сьогодні, 14 лютого, під час звіту повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, представники Львівщини на офіційних світових та європейських спортивних форумах у 2017 році здобули всього 54 медалі: дорослі-12, молодь, юніори-30, юнаки -12. 

За його словами, справжньою спортивною гордістю не тільки Львівщини стали успіхи видатних спортсменів сучасності, з поміж яких:

Павло Коростильов (кульова стрільба);

Вероніка Марченко (стрільба з лука);

Анастасія Возняк (художня гімнастика);

Тетяна Клімченко (велоспорт);

Софія Прийма (триалон);

Юлія Ткач (боротьба);

Тетяна Кіт (боротьба);

Роман Гладиш (велоспорт) та чимало інших.

Варто також зазначити, що загалом на території Львівщини упродовж 2017 року провели 26 офіційних міжнародних спортивних змагань,113 національних чемпіонатів та кубків України з різних видів спорту, понад 250 обласних спортивно-масових заходів, а також 4 чемпіонати України, 1 кубок України, 12 національних реабілітаційно-спортивних зборів в системі «Інваспорт», 21 навчально-тренувальний збір паралімпійських та дефлімпійських збірних команд України та 2 табори фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ