Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Поціновувачів гірськолижного спорту запрошують на найпопулярніші курорти Львівщини

Нині, 7 лютого, відкриють сезон на гірськолижному курорті «Захар Беркут».
Фото ілюстративне: Gorgany

Як передають в управлінні туризму та курортів Львівської ОВА, на курорті «Захар Беркут» окрім доглянутих гірськолижних трас організували ще й санну трасу. На відвідувачів чекає також один з найдовших витягів в Україні, а на вершині – карпатське повітря й енергія гір. 

«Цей рік зовсім не схожий на попередні. Та ми на Захарі знаємо, як зібратися до купи, зарядитися і вперто працювати – кожен на своєму місці задля спільної мети. Відпочивати можна. Набиратися сил треба. Попереду багато роботи», – запевняють там. 

Кілька днів тому розпочав свою роботу і туристичний комплекс «Ільз». Також працюють навчальний та крісельний, як оглядовий з 12:00 до 17:00, витяги на горі Погар, яка розміщена поблизу села Славське.

Покатись можна і на гірськолижному курорті «Звенів» в Орявчику, що на Стрийщині. 

Запрошують маленьких та дорослих лижників покататись на схилах «Буковиці» в Бориславі. Щоб займатись у зручний для себе час і уникнути черг, гірськолижний курорт рекомендує забронювати інструктора заздалегідь. Графік роботи: щодня з 09:00 до 17:00. Лижна школа працює щоденно з 09:00 до 16:30. 

Лижні катання пропонує і відпочинковий комплекс «Карпатські полонини», що у селі Орів. Траса ідеально підходить для початківців і відвідувачів з невеликим досвідом катання на лижах чи сноуборді. Бажано їхати сюди компанією, бо для меншої кількості осіб, ніж чотири, витяг не включають.

Готується до відкриття сезону і гірськолижний курорт «Плай» і гірськолижний витяг в «Emely Resort».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ