Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Повідомили про підозру львів'янину, який незаконно привласнив чужу квартиру і продав її

У Львові поліцейські повідомили про підозру місцевому мешканцю, який незаконно заволодів чужою квартирою та згодом продав її
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як з'ясували слідчі Львівського районного управління поліції  №1 спільно із оперативниками управління протидії кіберзлочинам  у Львівській області, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури,  62-річний львів’янин незаконно оформив на себе чужу квартиру. 

Зокрема, він пред’явив в одному із центрів надання адміністративних послуг підроблене свідоцтво про право власності, після чого на нього здійснили реєстрацію квартири на вулиці Грицая у Львові, яка належала іншій особі. Пізніше зловмисник, видаючи квартиру за свою власність, продав її третій особі.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене за попередньою змовою осіб в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ