Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Повітряне командування "Захід" підтвердило загибель військовослужбовця в ДТП

Повітряне командування "Захід" підтвердило загибель військовослужбовця в ДТП, що сталася сьогодні 10 січня на трасі Львів - Краківець біля міста Новояворівська.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Сьогодні о 05.35 на трасі Львів-Краківець біля міста Новояворівськ автомобіль "Мітсубіші Харізма" здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2106". В автомобілі ВАЗ перебувало четверо пасажирів, один загинув на місці події, є травмовані, пасажири та водій ВАЗ є  військовослужбовцями контрактної служби одного з підрозділів Львівського зенітного ракетного полку.

При прибутті поліції було визначено, що водій автомобіля "Мітсубіші" перебував в стані сильного алкогольного сп'яніння (2,66 промілє)".

Раніше повідомлялось , що внаслідок цього ДТП один пасажир загинув на місці події, а водія «Жигулів» з важкими травмами доправлено до реанімаційного відділення Новояворівської районної лікарні.

На місці події працюють органи Військової служби правопорядку та підрозділи Національної поліції. Триває слідство, причини ДТП з’ясовуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ