Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежа у Стрию: вогнеборці врятували 5 осіб, з них 2 дитини

1/3
У м. Стрий на пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували 5 осіб, з них 2 дитини та ще 5 осіб вивели на свіже повітря. Про це інформує ДСНС у Львівській області.

4 травня о 16:21 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Стрий на вул. Січових Стрільців. Пожежа виникла в підвалі двохповерхового житлового будинку.

До місця події виїхали вогнеборці 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий. На момент прибуття пожежників до місця виклику з підвалу будинку вибивався густий чорний дим, який заповнив сходову клітку будинку. Через сильне задимлення мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання.

Рятувальники негайно включились у спеціальні засоби захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з гасіння пожежі, паралельно виводячи людей із задимлених помешкань. За допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вогнеборці врятували по сходовій клітці 3 особи, з них 2 дитини, 1 особу врятували через вікно та ще 1 особу за допомогою висувної драбини. Окрім цього рятувальники вивели на свіже повітря ще 5 осіб.

Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в підвалі було виявлено тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився чоловік 1982 року народження, мешканець будинку.

О 17:09 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:21 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив сміття у підвалі на площі 5 кв.м. та пошкодив дерев’яні перегородки комірок на площі 8 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 10 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ