Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Пожежа в одеському коледжі: загинула 17-річна студентка

У поліції Одеси уточнили, що внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула не 43-річна викладач, а 17-річна учениця цього навчального закладу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заступника керівника відділу комунікацій Одеського главку поліції Світлана Білецька.

"З'ясувалося, що помилку при ідентифікації допущено в лікарні, де померла жертва пожежі. При пізнішому опізнанні встановлено, що викладачка коледжу перебуває в лікарні в тяжкому стані, а 17-річна учениця закладу померла", - зазначила Білецька.

Досі не прояснилась також доля п'ятьох осіб, які зникли безвісти після пожежі в коледжі: двох студентів і трьох співробітників бухгалтерії, які не виходять на зв'язок.

Як повідомлялося, раніше журналістів у Одеській міськлікарні №1 інформували, що викладач коледжу 1976 року народження, яку госпіталізували у важкому стані, померла.

Пожежа виникла 4 грудня о 10:12 на 3 поверсі 6-ти поверхового навчального корпусу Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

За даними ДСНС, госпіталізовано 22 особи, що постраждали під час цієї пожежі.

Поліція відкрила за фактом пожежі кримінальне провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ