Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Пожежний інспектор постане перед судом за хабар у 300 доларів

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника одного із львівських районних відділів ГУ ДСНС у області за підозрою в хабарництві. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

У квітні поточного року посадовця затримали при одержанні неправомірної вигоди в сумі 300 доларів США, яку він вимагав від директора одного із підприємств Львова за не включення окремих порушень у сфері пожежної безпеки до акту перевірки суб’єкта господарювання.

Посадовця затримали, за клопотанням прокуратури йому судом обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з одночасним визначенням застави, яку він сплатив.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що санкція ч.3 ст.368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певно діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ