Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівник Львівської митниці відмовився від хабара, - ДФС

Сьогодні, 17 лютого, працівники управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області спільно зі слідчим ГУ НП у Львівській області припинили та задокументували спробу громадянина України надати неправомірну вигоду у сумі 5000 грн посадовій особі підрозділу Львівської митниці ДФС. Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Вказані кошти громадянин пропонував митнику за зменшення розміру митних платежів під час проведення митного оформлення транспортного засобу. Посадова особа митниці від даної пропозиції відмовилася та повідомила про це співробітників управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч.3 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду). За вчинення такого протиправного діяння, громадянину загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ