Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівника Нацгвардії за державну зраду засуджено до 4 років позбавлення волі

Генеральною прокуратурою України затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці Головного управління Національної гвардії України, яка вчинила державну зраду. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України. Про це повідомили в ГПУ.

Досудовим розслідуванням встановлено, що починаючи з серпня 2016 по жовтень 2017 року обвинувачена, яка перебувала на посаді техніка інформаційного забезпечення військової частини Головного управління Національної гвардії України, діючи за попередньою змовою з представником спецслужб Російської Федерації, збирала з метою подальшої передачі останньому відомості, що становлять державну таємницю, а також здійснила передачу російській стороні інформації військового характеру.

За наслідками судового розгляду Солом’янським районним судом м. Києва 24.01.2018 зазначену особу визнано винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч.1 ст. 111 (державна зрада) КК України, та призначено їй покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ