Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Правоохоронці провели відпрацювання селища Верхньоторецьке

За розпорядженням Командувача Об’єднаних сил у прифронтовому населеному пункті Верхньоторецьке поліцейські та нацгвардійці зі складу Об'єднаних сил провели оперативно-профілактичне відпрацювання.
Фото: Joint Forces Operation

До заходу були задіяні нацгвардійці та підрозділи патрульної служби поліції особливого призначення в областях, які залучені до операції Об’єднаних сил.

За словами правоохоронців, дане оперативно-профілактичне відпрацювання спрямоване на попередження й розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, виявлення антигромадського елементу, стабілізації оперативної обстановки, забезпечення охорони публічної безпеки та порядку на території селища.

Під час відпрацювання перевірялись особи, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності, зареєстровані власники зброї, родини які опинились в складних життєвих обставинах та виховують неповнолітніх дітей, а також автотранспорт.

За підсумками проведених заходів правоохоронцями було виявлено осередки виготовлення самогону та факти порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.
Крім того поліцейські виявили факт незаконного зберігання наркотичних речовин.

Слід зазначити, що профілактичні заходи на території населених пунктів розміщених на лінії розмежування триватимуть і надалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ