Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представник Першої ліги хоче потрапити у Лігу Європи через Кубок України

Закарпатський "Минай" поставив перед собою амбіційні цілі.

Спортивний директор клубу, а в минулому гравець "Карпат" Михайло Кополовець передбачає, що кілька команд з Першої ліги припинять існування, а "Минай" зможе вийти в УПЛ та достойно там представити Закарпаття. Про це він розповів ТК "Футбол".

У "Миная" в першій лізі все йде добре, як по маслу. Команда конкурентоспроможна, це видно по наших матчах. У нас футбольний регіон, хотілося б, звичайно, в УПЛ. Розуміємо, що в УПЛ потрібні трохи кращі фінансові умови, рівень зарплат — це все потрібно підвищувати.

Що буде після цієї ситуації з коронавірусом — ніхто не знає. Думаю, що з першої ліги вилетить пару команд, президенти просто не зможуть їх утримувати. Ми хочемо в УПЛ, команда конкурентоспроможна, хлопці хочуть. Розуміємо, що у команди немає 3 років професійного статусу. Ми вивчали це питання. УАФ видніше. Нам, звичайно, хочеться потрапити в єврокубки через Кубок України.

Коли засновували "Минай", наш рівень був такий, що до другої ліги хотіли дістатися, стадіон добудувати. Ніхто ж не думав, що ми зараз можемо грати в УПЛ. Що говорити про єврокубки, якщо ця команда ще 3 роки тому грала на район, область. А ми говоримо про Лігу Європи — це безпрецедентний випадок", - розповів Михайло Кополовець.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, в 1/2 Кубка України "Минай" повинен приймати київське "Динамо".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ