Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Представник Ватикану отець Жоао Шагас буде спікером на фестивалі "Вітер на-Дії"

Відповідальний за душпастирство молоді у Католицькій Церкві виступить у неділю, 12 вересня, на інтелектуальному майданчику фестивалю "Вітер на-Дії". Про це повідомили 31 серпня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Окрім офіційного представника Ватикану, відвідувачі фестивалю зможуть почути панельні дискусії та відвідати воркшопи, де виступлять 40 топових спікерів.

Отець Жоао Шагас з 2013 року є головою офісу душпастирства молоді в Римській Дикастерії відповідальної за мирян, сім'ю та життя. Він відомий своєю наполегливою та активною працею з молоддю, а також проводить публічні обговорення про потреби молоді та її місце у Церкві.

"Багато молодих людей сьогодні, не зважаючи на сотні "друзів" у Facebook, перебувають на самоті й навіть відчувають розпач. Чим більше "друзів", тим частіше вони переживають самотність", — ділиться своїми думками о. Жоао Шагас.

Програма фестивалю

(незабаром буде деталізовно)

9:00 - Початок. Реєстрація офлайн-учасників на території Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а). Вона є обов'язковою.

12:00 - Божественна Літургія, храм св. Софії Премудрості Божої.

13:00-18:30 - Денна сцена (Стрийський парк). Виступатимуть музичні гурти: МетаНоя, CRY NEBA, KVANT, PopryVse, ModernFolk.

13:00-18:30 - Інтелектуальний майданчик: панельні дискусії, воркшопи, зустрічі з лідерами думок. (Центр Шептицького УКУ, Стрийський парк).

19:30-22:00 - Вечірня сцена (подвір’я Центу Шептицького УКУ). Виступатимуть гурти ДикоBrass, ФІОЛЕТ. Хедлайнер концерту електро-фольк гурт Go_A — представники України цьогорічного "Євробачення".

Більше інформації про фестиваль на сайті: https://vnd.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ