Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Представниця «Інваспорту» Львівщини Уляна Ціздин - чемпіонка світу з пауерліфтингу

Нещодавно в турецькому місті Кемері завершився XIIчемпіонат світу та Iчемпіонат Європи з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору, повідомило управління молоді і спорту ЛОДА.

На змаганнях були представлені збірні команди Бразилії, Литви, Ірану, Росії, Туреччини, України, Чехії та Японії.

Збірна команда України була представлена 16 спортсменами, з них: 11 чоловіків та 5 жінок. До складу збірної команди України увійшла й представниця «Інваспорту» Львівщини - львів’янка Уляна Ціздин (паралельний залік із Рівненською областю).

Уляна Ціздин на цих змаганнях у ваговій категорії до 67 кг виборола звання чемпіона світу у вправі «жим лежачи» та в триборстві.

Також відбулось урочисте вручення Кубків країнам, які посіли призові місця у загальнокомандному заліку, і кращим спортсменам за коефіцієнтом Уілкса. У командному заліку серед чоловіків, як у вправі «Жим лежачи», так і в триборстві перше місце посіла збірна Ірану, друге місце – Україна, третє місце – Росія. Серед жінок призерами чемпіонату світу стали: перше місце – Росія, друге місце – Україна, третє місце – Туреччина. По коефіцієнту Уілкса збірна команда України виборола 11 з 12 можливих особистих Кубків.

Тренери збірної команди України – Ігор Котляров та Андрій Демчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ