Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Президент вручив ордени двом львівським десантникам

У День захисників і захисниць України Президент вручив ордени «Золота Зірка», відзнаки «Хрест бойових заслуг» і присвоїв почесні найменування військовим частинам. Зокрема ордени отримали львівські десантники Євген Кураш та Ігор Скибюк.
Фото - Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

Президент Володимир Зеленський узяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня захисників і захисниць України. Церемонія відбулася біля Маріїнського палацу в Києві. Глава держави привітав воїнів з Днем захисників і захисниць, а також зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Глава держави вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям, яким присвоєно звання Героя України. Відзначено полковника Євгенія Кураша, який захищає Україну з 2014 року. З 5 до 11 вересня поточного року під час ведення наступальних дій на Ізюмському напрямку рішуче та вміло керував діями підрозділів бригади та резерву. Підрозділи бригади Євгенія Кураша звільнили низку населених пунктів, зокрема й місто Ізюм.

Нагороджений "Золотою зіркою" також полковник Ігор Скибюк, який на початку вересня здійснював керівництво підрозділами бригади під час ведення пошуково-ударних дій зі знищення противника у напрямку Балаклії, Куп'янська та Ізюма. Завдяки його рішучості, чітким і своєчасно відданим бойовим наказам підрозділи бригади звільнили від окупантів низку населених пунктів, зокрема й місто Ізюм.

Глава держави також вручив відзнаки «За мужність та відвагу» 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ, 25-й окремій повітряно-десантній Січеславській бригаді Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ