Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Про що говорила депутатська комісія з питань бюджету у Трускавці

Напередодні крайньої сесії міської ради працює депутатська комісія з питань бюджету. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 11 грудня, у прес-службі Трускавецької міської ради.

На засіданні затвердили Програму фінансування соціальних виплат мешканцям Трускавця, які досягли поважного віку, понад 90 років. Погодили фінансування Програми оздоровлення та відпочинку дітей демобілізованих учасників антитерористичної операції, дітей з сімей загиблих учасників АТО та дітей-сиріт або дітей позбавлених батьківського піклування на 2020 рік.

Розглянули Програму фінансування КП редакції міського радіомовлення - затвердження перенесли на розгляд сесії.

Депутати, також, обговорили можливість виділення коштів на експертизу дерев у Парку, для того, аби провести повну інвентаризацію насаджень та почистити його від сухих чи хворих дерев.

На комісії розглянули проєкт бюджету міста на 2020 рік. Як зазначив Микола Федоричак, начальник управління фінансів, зменшується дохід від пайової участі на 2 млн.
Дохід планується понад 234 млн. Видатки з бюджету розвитку- 28 млн грн.
12 млн виділяють на управління ЖКГ, здебільшого, на роботи, які вже розпочаті: ремонти в будинках, заміни електромереж, заміщення тротуарів, ремонти дахів і т. д.
5 млн грн планується виділити на ремонт доріг.
У прєкті зазначено 700 тисяч на промоцію Трускавця.

Прозвучали кілька пропозицій від депутатів та керівників управлінь:

За словами Миколи Федоричака необхідно слідкувати за сплатою туристичного збору в місті на направляти ці кошти на ремонт вулиці Джерельної , яка сьогодні потребує чималих вкладень.
Депутат Андрій Остапчук запропонував перенести кошти виділені на заходи та вкласти в ремонт клектора на вулиці Івана Франка, який в аварійному стані, або зробити роботи силами водоканалу. Однак, на думку інших депутатів, це питання потребує вивчення та законодавчого регулювання щодо використання/ експлуатації мереж, оскільки може виникнути проблема нових багатоквартирних забудов в першій санітарній зоні.

Нагадаємо, що завтра Львівводоканал припинить водопостачання до 120 вулиць. Перелік адрес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ