Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Продаж квитків на Євробачення-2017 розпочнеться 14 лютого

Квитки на пісенний конкурс Євробачення-2017 надійдуть у продаж 14 лютого о 20:15, - прес-служба UA:Перший.

Близько 70 тисяч квитків будуть продані на 9 концертів пісенного конкурсу, що пройде в травні в Міжнародному виставковому центрі в Києві. Зокрема, вони продаватимуться на 6 репетицій, два півфінали та фінал Євробачення-2017.

Команда організаторів "Євробачення" вирішила піти з проекту

Виконавчий директор пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд розповів: "Ми раді, що квитки надійшли в продаж так швидко, попри деяку затримку. Впевнені, що НСТУ знайшла надійного партнера, компанію Concert.ua, і їхній сервіс стане найзручнішим способом придбати квитки на довгоочікувану подію для величезної кількості фанів Євробачення з різних країн. Також ми переконані, що всі, хто придбає квитки, чудово проведуть час в Києві уже цього травня".

Ціна квитків варіюватиметься від 8 до 500 євро, а придбати їх можна буде на сайті www.concert.ua. Мовник-організатор цьогорічного конкурсу – Національна суспільна телерадіокомпанія України – залучила компанію "В Ticket", якій належить Concert.ua.

"Ми дотримуємося нашого слогану пісенного конкурсу Євробачення-2017 – "Шануймо розмаїття". Саме тому подбали про те, щоб квитки на шоу були доступними для всіх верств населення – від закоханих студентів до заможних людей", – зазначив заступник генерального директора ПАТ НСТУ Павло Грицак.

Нагадаємо, що 62-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення - 2017навесні прийматиме столиця України. У конкурсі братимуть участь 43 країни. Це рекордна кількість, яка за всю історію Євробачення повторювалася лише двічі – у 2008 і 2011 роках. Головною ареною стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали Євробачення - 2017 у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ