Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Програли заслужено, - Кучук про першу поразку "Руху" в чемпіонаті

Учора, 23 серпня, відбувся матч 5-го туру Першої ліги України між футбольними командами "Рух" та "Агробізнес".

Фото з сайту http://fcrukh.com

Наставник «Руху» Леоніда Кучук дав короткий коментар після програшного поєдинку проти волочиського «Агробізнеса» – 0:1. "Добре, що нам ще не забили, адже ми стільки собі «привезли». Після приїзду будемо кілька ігор відновлюватися. У всьому винні самі й програли заслужено".

Своїми емоціями після домашньої перемоги поділився і головний тренер «Агробізнесу» Остап Маркевич: «Радий, що мої підопічні витерпіли».

Фото з сайту http://fcrukh.com

– «Рух» – дуже незручний суперник. В них хороший підбір футболістів, добре організована команда і вони знають як захищатися. Я радий, що мої підопічні чітко виконали план на гру: в плані пресингу, в плані гри з м’ячем. Також дуже потішили бійцівські якості моїх футболістів. Цього нам не вистачало в перших двох турах. Радий, що перемогли. Будемо далі готуватися, адже наступний суперник також важливий.

– Вас чимось здивував «Рух»?

– Ми передбачали цю гру. Ми знали, як вони будуть діяти, але кожен матч може принести сюрприз. Ми очікували трохи інший склад «Руху» й інше розташування на полі, хоча були готові до різних сценаріїв. Я побачив, що футболісти «жовто-чорних» дуже добре підготовлені фізично. Це не те, що здивувало, але поставило кілька знаків запитання. Я радий, що мої хлопці витерпіли цей натиск тому, що «Рух» одна з найбільш атлетично підготовлених команд.

– На матчі був присутній ваш батько Мирон Богданович Маркевич, який минулого тижня відвідав поєдинок «Руху» проти «Прикарпаття». Він вам допомагає своїми порадами на гру?

– Звичайно, тут навіть не потрібно жодних догадів. З такою досвідченою людиною я зобов’язаний радитися. Якихось глобальних питань ми не вирішуємо. Є певні моменти, які ми покращуємо в нашій грі за допомогою порад батька.

– Результат з «Рухом» позитивний, але на скільки ви задоволені якістю гри своєї команди?

– Сьогодні ми задоволені грою в частині фізичної підготовки. Ми зробили лише одну заміну до 80-ої хвилини. Я вважаю, що це дуже позитивна динаміка. Що стосується самої гри, то звичайно, що ми ще будемо працювати. Лише два місяці ми в команді. Потрібний час, але такі компоненти гри, як контроль м’яча і атаки в процесі розвитку.

– До забитого м’яча складалося враження, що досить важко «Агробізнесу» дається гра попереду…

– Мені потрібно проаналізувати гру, щоб сказати чого нам не вистачало. Я вважаю, що в нас були моменти і хороші нагоди відзначитися. Ви не забувайте, що «Рух» – це команда, де майже всі футболісти грали в Прем’єр-лізі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ