Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Прокуратура вимагатиме арешту водія, через якого загинув військовий комісар

Військова прокуратура клопотатиме про взяття під варту винуватця ДТП, в якій загинув військовий комісар з Львівщини. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України

25 березня близько 20.30 у Дрогобичі місцевий мешканець, рухаючись на автомобілі «BMW 320» на литовській реєстрації, порушив правила дорожнього руху і допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням військового комісара Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату. Унаслідок ДТП військовослужбовець загинув на місці події, а винуватця трагедії з тілесними ушкодженнями госпіталізували у Дрогобицьку лікарню.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого) здійснює Головне управління Національної поліції України у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура Львівського гарнізону.

На даний час правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру та звернення до Галицького районного суду м. Львова про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ