Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокурора затримано на хабарі

Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання працівником прокуратури Київської області неправомірної вигоди. Про це повідомили в ГПУ.

У ході досудового розслідування встановлено, що прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальних органів поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальних провадженнях прокуратури Київської області, використовуючи своє службове становище з 25.07.2017 вимагав у громадянина неправомірну вигоду у сумі 5000 доларів США за сприяння у вирішенні питання про призначення обвинуваченому у кримінальному провадженні покарання не пов’язаного з реальним позбавленням волі.

Слідчими Генеральної інспекції спільно із співробітниками Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області після одержання посередником на якого вказав прокурор відділу прокуратури Київської області частини неправомірної вигоди в розмірі 104 тис грн (еквівалент 4000 доларів США), зазначеного прокурора та посередника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Проводяться першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ