Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом дня рятувальники тричі гасили горіння сухої трави

Протягом 29 липня підрозділи ДСНС України у Львівській області здійснили 3 виїзди на ліквідацію займання сухої трави. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

О 18:19 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Долиняни Городоцького району. Внаслідок пожежі вогнем знищено стерню на площі 200кв. м. Пожежу локалізовано о 18:35, ліквідовано о 18:39.

О  20:48 виникло горіння сухої трави також на відкритій території в с. Годині Мостиського району. Вогнем знищено стерню на площі 300 кв. м. Пожежу локалізовано о 21:09, ліквідовано о 21:15.

Та о 22:36 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Буськ. Вогнем знищено стерню на площі 300 кв. м. Пожежу локалізовано о 22:51 та повністю ліквідовано о 22:55.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує про заборону спалювання сухостою, особливо у вітряну погоду.

Неконтрольований вогонь при сухій та вітряній погоді швидко поширюється, знищуючи гектари трави, пошкоджує і випалює дерева та житлові будинки!

Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, поблизу лісових масивів, автозаправних станцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ