Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Протягом доби на Львівщині двічі горіли автівки

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, протягом доби, 26 січня, вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в автомобілях
Фото: ДСНС

26 січня о 13:08 до Служби порятунку ʺ101ʺ надійшло повідомлення про пожежу в м. Трускавець на вул. Мазепи. Пожежа виникла в автомобілі ʺВАЗ 2103ʺ. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 7-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику з'ясувалось що загорання виникло в автомобілі ʺВАЗ-2103ʺ, існує загроза перекидання вогню на два поруч розташовані автомобілі. Не гаючи часу рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. О 13:15 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:16 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено бокове скло, дзеркало, лакофарбове покриття, праве сидіння автомобіля ʺВАЗ-2103ʺ, пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля ʺТавріяʺ на площі 2 кв.м. та лакофарбове покриття на площі 1 кв.м., дзеркало автомобіля ʺRenault Clioʺ.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Цього ж дня о 18:36 до Служби порятунку ʺ101ʺ надійшло повідомлення про пожежу в с. Баймаки Буського району. Пожежа виникла в автомобілі ʺВАЗ-2107ʺ. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 40-го державного пожежно-рятувального поста сел. Олесько. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, весь автомобіль був охоплений вогнем. О 18:52 вогнеборці локалізували пожежу та о 18:57 повністю ліквідували Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль повністю.

До ліквідації пожежі залучили 3 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ