Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Протягом доби прикордонники львівського загону двічі відмовлялись від хабарів

Протягом доби було зафіксовано 2 спроби дачі хабарів прикордонникам. У двох випадках у пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава – Руська», прикордонниками було зафіксовано та припинено спроби дачі хабарів. Грошову винагороду пропонували громадяни України у розмірі 400 та 200 гривень за сприяння у позачерговому перетині державного кордону. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України-Західний кордон.

Однак, у пункті пропуску «Рава – Руська» до прикордонника звернувся чоловік, який намагався передати в руки файл з документами та 400 грн. висловлюючи прохання посприяти в позачерговому проїзді. На що прикордонник відмовив та попередив про кримінальну відповідальність за спробу дачі неправомірної вигоди, та попросив пред’явити документи що посвідчують особу, після чого чоловік почав тікати в сторону державного кордону праворуч в обхід пункту пропуску. На вимогу зупинитись особа не відреагувала, вході злагоджених та оперативних дій прикордонником було затримано даного чоловіка. 

З метою прийняття правових рішень по даним фактам було оповіщено працівників Національної поліції, щодо можливих ознак злочину передбачених ч.1 статтею 369 кримінального кодексу України.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ