Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Протягом доби ЗСУ відбили 23 ворожі атаки на авдіївському напрямку

Протягом доби українські військові відбили 23 ворожі атаки на авдіївському напрямку, загалом на фронті відбулося 44 бойових зіткнення.
Фото - Генштаб ЗСУ

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"На Авдіївському напрямку наші захисники відбили 14 атак біля Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 9 атак неподалік Первомайського та Невельського на Донеччині, де ворог безуспішно намагався поліпшити тактичне становище", - ідеться у зведенні, опублікованому на фейсбуці в четвер увечері.

Водночас ЗСУ відбили 2 ворожі атаки біля Синьківки та на схід від Петропавлівки Харківської області на куп'янському напрямку, 3 атаки - біля Богданівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області на бахмутському напрямку, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону українських військових.

Окрім цього, Сили оборони відбили 7 атак окупантів біля Роботиного та на північний захід від Вербового Запорізької області, де противник безуспішно намагався відновити втрачене становище.

Своєю чергою, ворог за підтримки авіації 7 разів безуспішно намагався прорвати українську оборону неподалік Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області на мар'їнському напрямку, де ЗСУ продовжують стримувати окупантів.

Також окупанти здійснили 6 безуспішних штурмових дій на лівобережжі Дніпра на Херсонському напрямку.

На лиманському та шахтарському напрямках ворог наступальних дій не вів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ