Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

​Протягом минулого тижня на території проведення ООС підрозділи ДСНС ліквідували 321 пожежу

Як повідомили Гал-інфо в пресцентрі штабу ООС, минулого тижня на території проведення ООС підрозділи ДСНС ліквідували 321 пожежу.

Піротехнічні розрахунки ДСНС зі складу ООС, протягом тижня 92 рази залучалися до очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об’єктів життєзабезпечення та інфраструктури, у тому числі супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних та профілактичних робіт на об’єктах електро та водопостачання. Піротехнічні розрахунки обстежили більше 28 гектарів території, вилучено та знешкоджено 782 вибухонебезпечних предмети.

У пунктах надання допомоги населенню, що розташовані на територіях контрольних пунктів в’їзду-виїзду, рятувальники надали допомогу 31 особі, у тому числі домедичну та психологічну. Всього з початку проведення операції Об’єднаних сил було надано допомогу 84512 особам.

Силами ДСНС відновлювальні роботи житлових будинків за тиждень проводились на 40 об’єктах. Усього з початку року завершено роботи за 804 адресами .

Протягом минулого тижня на території Донецької та Луганської областей підрозділами ДСНС ліквідовано 321 пожежу, під час яких травмувалось 3 особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ