Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Противник продовжує наступати на двох напрямках - Генштаб

Російські окупаційні війська продовжують наступати на авдіївському (26 атак) і мар'їнському (22 атаки) напрямку, ЗСУ відбили найбільшу кількість атак.
Фото - Генштаб ЗСУ

Про це повідомили в Генеральному штабі. 

Разом із тим, у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на куп'янському напрямку ворог вів штурмові дії біля Синьківки та на схід від Петропавлівки Харківської області, де Силами оборони відбито 7 атак.

На лиманському напрямку противник вів штурмові дії в районі Торського Донецької області, успіху не мав.

На бахмутському напрямку сили оборони відбили 8 атак загарбників поблизу Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Також Сили оборони України продовжують штурмові дії на південь від Бахмута, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на авдіївському напрямку окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку. ЗСУ тримають оборону, завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника на схід від Кераміка, Новобахмутівки, Степового, Авдіївки Донецької області, де Силами оборони відбито 26 атак.

На мар'їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії неподалік Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області. Тут захисники відбили 22 атаки.

На шахтарському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Старомайорського Донецької області, де Сили оборони відбили 3 атаки.

На запорізькому напрямку противник вів штурмові дії в районах населених пунктів Роботине, Новопрокопівка та західніше Вербового Запорізької області, успіху не мав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ